• Post Corona
  • Street Food and Drinks
  • Music
  • Friends and Colleagues
  • Afterwork

B2B 17/03/2022 

“Business and prospective as dance and dinner. You learn as    you go. Sometimes you lead. Sometimes you follow.”

Omdat een succesvol B2B Event het begin van iets moois kan zijn

 

Dans-Baar Afterwork heeft zich ondanks de opstart in volle Covid-periode bewezen als een succesvol event. 

Met 2 uitverkochte edities topedities hebben niet alleen jullie als bezoekers maar ook wij als organisatoren de smaak te pakken. Het reeds gekende Afterwork concept gecombineerd met een geweldige B2B formule. Networking "next level" dus. En dat alles op een unieke toplocatie en samen met de meest vooraanstaande partners.  

Aan onze B2B gasten bieden wij tafels van min 6 personen aan. U wordt verwacht tussen 17.30 u en 18.15 u.

Dat is dus 90' voor de aanvang van het Afterwork Event voor het brede publiek. 

Onze host zal jullie gezelschap begeleiden naar jullie gereserveerde tafel in onze exclusieve B2B zone. Inderdaad , de beste plaatsen zijn voor jullie gereserveerd. 

Bij aankomst aan de tafel genieten jullie alvast van een glaasje Pommery Silver bubbels om even te acclimatiseren. Even wennen aan alle indrukken, want ja hoor... die gaan er zijn. Daar zorgen we voor.  

Laat je vervolgens culinair verwennen door onze Chef van Ambrosia Fijnkeuken.

Hij serveert jullie de fijnste gerechten, afgestemd op het seizoen waarin ons event plaatsvindt. Hoe dan ook een sensatie voor jullie zintuigen. 

Dranken voorzien we aan jullie eigen B2B-VIP Bar, die voor jullie geopend is. Omdat we ons ervan bewust zijn dat smaken verschillen kiezen we ervoor om elke B2B gast een eigen "Boose bag" met 10 tokens aan te bieden. Zo kiest iedereen zelf welke dranken er het best bij het eten passen. Frisdrank, een fris biertje, 1 van onze streekbieren of toch liever een wijntje of bubbels ... alles kan. Jullie beslissen zelf.   

Om 19.00 u openen de deuren voor onze "Regular" gasten.

Wij zorgen er alvast voor dat jullie samen met jullie gezelschap en onze Top Dj's HANS en WOUT een onvergetelijke avond kunnen beleven. 

 

Enkele impressies van de voorgaande editie ...

VIP 24/02/2022

We krijgen geregeld de vraag of mensen tafels kunnen reserveren. Uiteraard kan dat in onze B2B formule die je hierboven terug kan vinden. Een top avond in alle luxe en een mooi samenspel tussen "Dinner and Dance". 

Maar ... we merken aan jullie veelvuldige vraag dat er wat ontbreekt tussenin ;-) ... en ook daar brengen we dan graag verandering in. 

Samen met je gezelschap genieten van ons event en daarbij de luxe hebben van een gereserveerde tafel ( met barkrukken ) zodat je ook tot rust kan komen bij een drankje en een snackje in de gereserveerde VIP zone. 

Per tafel van 6 personen is er ook een fles Pommery Champagne inbegrepen in de vermelde prijs.

  Je kan ons VIP-Table Package boeken per tafel van 6 personen.

 

Jullie willen er graag bij zijn als VIP ? 

"Den Oven" Hoek 76 , 2850 Boom

Den Oven is de locatie waar onze afterwork events zullen plaatsvinden.

Een top event locatie die ons helemaal mee terug neemt in het verleden van de steenbakkerijen. Industrial/chique ... zo kunnen we onze locatie het best omschrijven. ( www.denoven.be )

Contacteer ons vrijblijvend voor meer info

Contacteer ons vrijblijvend voor meer info.   

* Onze hele event locatie, inclusief onze VIP-Mezzanine is toegankelijk voor minder mobiele personen.