Je hebt er vast al over gehoord of ons ergens zien verschijnen. 

Dans-Baar Afterwork viert op 31/10/2023 zijn tweede verjaardag en dat gaan we doen met een bijzondere 10de editie:

Dans-Baar Soirée Jubilee.

Een editie  waarbij we graag de handen in elkaar slaan met lokale ondernemers als jij. Iets wat we trouwens reeds van bij de start van onze events doen als het op de leveranciers aankomt, want dat was één van onze uitgangspunten, "keep it local".

Zo werken we samen met bedrijven uit de streek als het gaat om geluid en licht, productie, brouwer, security, bekerverhuur, lokale verenigingen voor onze togen, videografie ... 

We dragen ons lokale ondernemerschap een erg warm hart toe maar uiteraard begrijpen we dat sponsoring van middelgrote events als het onze niet zijn weggelegd aan elke zaak of merk.

MAAR... 

Op 31/10 vieren we onze verjaardag en dat is het uitgelezen moment om samen met ons jouw zaak op een erg laagdrempelige manier in de kijker te zetten bij ons geweldige publiek ( en dat zowel tijdens ons event als online voor en na). 

HOE DAN?

Via ons micro-sponsorpack ;-) Een éénmalige deal, speciaal voor onze verjaardag, want met onze verjaardag willen wij de cadeaus niet ontvangen maar uitdelen. 

We zoeken dus nog enkele leuke en lokale zaken/ondernemers ( online en fysiek, resto's, fashion, beauty, ... ) die onze bezoekers op 31/10 willen verwennen met een leuke korting. Hoe die korting er zal uitzien bepaal jij als ondernemer helemaal zelf. Dat kan gaan om een percentage of vaste korting bij een aankoop en met de nodige voorwaarden eraan gekoppeld. Feel free om ons (en vooral onze gasten) te verbazen.

Wij bundelen alle deelnemers in een leuke voucher/boekje/... en bezorgen dit aan elke bezoeker op 31/10. We beperken onze ticketverkoop voor dit event op 700 tickets. Dat is minder dan tijdens onze "gewone afterwork events" maar noodzakelijk om de VIP beleving voor elke bezoeker te creëren.

Het gaat dus om een win-win. Wij verwennen onze bezoekers en jij kan als lokale ondernemer onze gasten nadien ontvangen om hun cadeaus en kortingen te komen verzilveren. geweldig toch? 

KLINKT LEUK, MAAR LAAGDREMPELIG? 

Yess! Deze Micro-sponsordeal kost je "slechts" 150 euro. En nu komt het leuke: 

In de prijs zit: 

- Jouw deelname als sponsor op 31/10

- Het drukwerk en grafische werk om jouw zaak in de spotlight te plaatsen voor-tijdens-na het event

- Visibiliteit via de voucher, maar ook op onze verschillende TV Schermen en projectie in de zaal. 

- 4 tickets voor 31/10 (waarde 35 euro per ticket) zo kan je zelf als ambassadeur van jouw zaak/merk aanwezig zijn. 

Niets voor jou? TIP : onze events zijn steevast uitverkocht. (onze editie van 21/09 is al sinds juni uitverkocht en de verkoop van 31/10 loopt ook opnieuw als een trein) ... een leuke Give-Away via jouw socials (die wij dan uiteraard graag mee delen) is dus zeker ook een optie.  

INDERDAAD: 4 tickets met een totale waarde van 140 euro en 10 euro voor je deelname. Dat is toch laagdrempelig, niet? 

Meer informatie nodig? Of gewoon meedoen? Bezorg ons dan hier even jouw gegevens en wij nemen dan graag contact met je op.

Jouw merk nog op een andere manier aanwezig laten zijn tijdens ons event? Ook dat is altijd bespreekbaar.