Beslissingen overlegcomité 07 maart 

 
 
  • We bevinden ons momenteel in kleurcode Geel op de coronabarometer. 

 

Bron : www.info-coronavirus.be

DANS-BAAR COVID Safe Event

Soms lijkt het wel of we al vergeten zijn hoe het was … samen feesten, nieuwe mensen ontmoeten, een gezellige babbel slaan of samen alle stress uit ons lijf dansen. 

Elke dag komen we terug dichter bij die realiteit, de coronacijfers evolueren gunstig, net als de ziekenhuisopnames en de overlijdens door toedoen van COVID 19. En dat hebben we voornamelijk aan ons zelf te danken. Meer dan 2 jaar van ongekende discipline, beperkte contacten, uitzonderlijke hygiëne maatregelen en intussen ook massale vaccinatie.

Van de drijvende krachten achter dansbaar zijn er een aantal in het dagelijkse leven actief in de gezondheidszorg. Het feit dat naast de overheid ook wij zelf als organisatie er in geloven dat we opnieuw samen kunnen zijn zonder grote beperkingen geeft ons ( en hopelijk ook jullie ) opnieuw zin om de dansbenen te strekken. 

Uw en onze veiligheid primeert ten allen tijde. Daarom zullen we bij Dans-Baar steeds de geldende richtlijnen van de overheid opvolgen en onze organisatie aanpassen waar nodig.

Hou het veilig, en gezond.

Tot Dans,

Dans-Baar Crew