Cashless betalen bij DANS-BAAR Afterwork

Bij Dans-Baar willen we mee gaan met onze tijd en onze gasten een unieke ervaring laten beleven in alle mogelijke comfort.

Daarom maken we vanaf 2023 bij Dans-baar gebruik van een cashless betaalsysteem.

Zo hoef je als gast niet langer jetons aan te kopen in de rij aan de kassa , maar heb je vanaf nu je eigen persoonlijke Dans-Baar betaalkaart altijd bij. Je laad ze eenvoudig op via je smartphone door de QR-Code te scannen. Betalen doe je dan via Payconiq , KBC of belfius Button , Ideal , ...

Uiteraard kan je ook nog altijd kiezen om met Cash of een betaalkaart je kaart op te laden. Dat doe je dan eenvoudig aan onze kassa.  

Benieuwd naar het saldo op jouw kaart ? Opnieuw via de Qr code kan je eenvoudig jouw balans controleren.

De kaart (en alle opgeladen credits) blijft ook gewoon geldig op al onze toekomstige events. We raden je dan ook aan ze te registreren op jouw naam. Dat doe je ook eenvoudig via de QR code op de kaart. Zo kan ze terug bij jou terecht komen als ze na verlies gevonden zou worden. 

Bij ingebruikname van de kaart rekenen we een éénmalige Fee van 1.50 € aan. Vanaf dat ogenblik is de kaart jouw eigendom. 

Net zoals bij onze jetons doen we niet aan refunds. 

De jetons die je nog op zak hebt van voorgaande events kan je wel nog inruilen aan onze kassa. Ze worden dan gewoon omgezet in krediet op je kaart. Dat kan nog tot december 2024.