Over ons

 

Enkele ondernemende vrienden uit de Rupelstreek die professioneel actief zijn in de gezondheidssector en ook daarbuiten speelden al een tijdje met het idee om zelf iets te gaan betekenen in de eventsector.

 

Met het besef dat muziek kan helen, mensen kan samenbrengen en netwerken kan doen ontstaan of vergroten gingen we aan de slag en aangezien we het "hobbymatig" willen doen leek het reeds bestaande afterwork concept ons een ideale basis. 

 

Het idee om na de Covid-19 pandemie weer te kunnen feesten als voorheen gaf ons allen een warm gevoel. Opnieuw een perspectief hebben en toekomst om naar uit te kijken maakte dat we allemaal opnieuw positiever in het leven gingen staan. 

Mensen snakten meer dan ooit naar netwerken en bestaande banden en relaties opnieuw versterken, feesten en gezellig kunnen vertoeven in een aangepaste atmosfeer dragen daar zeker toe bij.

Wij hebben dit zelf evenzeer gemist en trachten de oplossing aan te bieden in ons concept  waarbij dansbare muziek, netwerken en thema-avonden centraal staan. 

Wij schrijven samen met jullie allemaal aan dit verhaal ... en kijken er net als jullie ook enorm naar uit ! 

DANS-BAAR 

 

Eind 2019 werd de hele wereld getroffen door de Covid-19 pandemie. Ons sociale leven kwam van de ene dag op de andere tot een stilstand. Van de ene lock-down naar de andere. We hadden ons 2020 vast wel anders voorgesteld.  

Het team achter DANS-BAAR® zijn een groep vrienden en collega's, waarvan enkele actief in de gezondheidszorg. Voor ons was deze pandemie een harde confrontatie met pijn, verlies en verdriet. Een realiteit die ons nog meer dan voordien deed stilstaan bij de kleine dingen in het leven. Omringd worden door leuke mensen, familie, vrienden, collega's en samen met hen kleine momenten in ons leven omzetten tot onvergetelijke herinneringen. 

EEN "AFTERWORK" CONCEPT ? 

 

Werken is voor velen onder ons de enige constante geweest tijdens de afgelopen Corona periode. Eindelijk ligt dat ( bijna ) achter ons en krijgen we opnieuw de ruimte om samen te komen met de mensen rond ons.  

En het Afterwork concept hoeven we helemaal niet opnieuw uit te vinden, maar we geloven wel dat er meer dan ooit nood aan is. 

Feesten in een fantastisch kader, samen met de beste Dj's en je vrienden, familie, collega's.  Mekaar opnieuw in de armen sluiten of netwerken en nieuwe mensen ontmoeten midden in de week , op aanvaardbare uren, tegen aanvaardbare prijzen en omringd door jullie eigen netwerk. Veel beter dan onszelf nog langer op te sluiten, toch? 

 

Op 30/09/2021 gaven we de aftrap van ons allereerste "afterwork" event. En dat was alvast een geweldig geslaagde editie. Samen met enkele professionele partners in de event sector maakten we van DANS-BAAR® een Top-Event waar herinneringen worden gemaakt.

Onze 5 daaropvolgende edities waren alvast telkens helemaal uitverkocht ... Te gek gewoon. Dat en de talrijke positieve reacties die we van jullie mogen ontvangen zijn voor ons het bewijs dat jullie het helemaal top vinden. 

09/03/2023 DANS-BAAR

 

Wij zijn alvast terug van de partij! Jullie ook? Volg ook onze socials en blijf op de hoogte van alle aankomende events , ticketverkoop en veel meer... tot dan!