• Epic Atmosphere
  • Fancy Foods and Drinks
  • Music
  • Friends and Colleagues
  • Afterwork

VIP PACKAGE 08/12/2022

We krijgen geregeld de vraag of mensen tafels kunnen reserveren. Uiteraard kan dat in onze VIP formule.

Samen met je gezelschap genieten van ons event en daarbij de luxe hebben van een gereserveerde tafel zodat je onbezorgd kan toasten met een drankje en een Sharing  in de gereserveerde VIP zone. 

En over die VIP zone valt nog wel wat te zeggen. Zo beleef je ons event letterlijk vanop de eerste rij. Ons Vip Deck is namelijk opgebouwd rond de "DJ Booth" ... Een close encounter met onze topartiesten dus ;-). Een VIP toog met toegang vlakbij het Vip Deck zorgt ervoor dat jullie niet hoeven aan te schuiven in de rij voor jullie dranken.   

Per tafel van 6 - 8 personen is er ook een fles Pommery Champagne Silver ( TWV 22 tokens of 64 € ) inbegrepen in de prijs.

  Je kan ons VIP-Table Package boeken met een minimum van 6 en maximum van 8 personen per tafel. Dit om garant te kunnen staan voor het maximale comfort en een top beleving beleving voor elke gast. 

 

Jullie willen er graag bij zijn als VIP'S ? 

Zin om als bedrijf zichtbaarder aanwezig te zijn ? 

Neem dan zeker ook hier een kijkje ;-)

"Den Oven" Hoek 76 , 2850 Boom

Den Oven is de locatie waar onze Afterwork events plaatsvinden.

Een event locatie die ons helemaal mee terug neemt in het verleden van de Rupelstreek met zijn steenbakkerijen. Industrial/chique ... zo kunnen we onze locatie het best omschrijven. ( www.denoven.be )

Contacteer ons vrijblijvend voor meer info.